Verkopers Rechten Aanvragen

verkopers rechten aanvragen
Je wilt graag objecten ter veiling aanbieden op het platform, hoe gaat dat in zijn werk?
Om te beginnen zul je verkopers rechten moeten aanvragen. De gegevens die je hebt ingevuld, zal ons team controleren en wanneer alle gegevens correct en volledig zijn ingevuld, activeren wij jouw verkopers rechten. Hier ontvang je zo snel mogelijk bericht over.

verkopersrechten aanvragen

stap 1: Ga naar de Mijn Account omgeving
Stap 2: Klik op de knop "Verkopersrechten aanvragen"
Stap 3: Vul het formulier in.

Nadat de verkopersrechten zijn goedgekeurd, kun je aan de slag met het aanmaken van kavels.