Hoe Vind Ik Direct Kopen Kavels?

Buiten onze veilingen om, bieden wij verkopers ook een "winkel" aan om hun kavels te verkopen.
Bent u op zoek naar de winkel van een specifieke gebruiker?
Klik dan, wanneer u een kavel van de verkoper voor zich heeft, op 'profiel bekijken' :

Vervolgens ziet u staan: huidig aanbod en direct kopen.
Wanneer u op direct kopen klikt, ziet u alle kavels die op dat moment in de winkel van de betreffende verkoper staan.

U kunt via de volgende link alle direct kopen kavels van alle verkopers vinden:
http://vente-auctions.nl/all-direct
Deze link vindt u ook terug onderin iedere pagina op de website.